• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято "Веселої мудрості" в с. Веселий Поділ

Свято "Веселої мудрості" в с. Веселий Поділ

2015-09-19

/Files/images/SAM_2313.JPG На фото (зліва направо): Ростислав Падусенко, Марія Вовк, Дмитро Свириденко та Оксана Левіна

19 вересня 2015 року в селі Веселий Поділ відбувся обласний конкурс читців-гумористів „ Веселої мудрості “ приурочене поету-байкарю Леоніду Глібову.

Затишний парк Л. Глібова привітно зустрічав учасників та любителів і всіх, хто не байдужий до гострого слівця, хто полюбляє від душі посміятися і пожартувати. Бо, як сказав талановитий український письменник, автор відомих байок і ліричних поезій: „ Коли народ жартує і сміється, то значить в нім здорове серце б’ється! “.

Учасники з 6 районів демонстрували свої таланти, розповідали байки поета, які за умовами конкурсу були обов’язковими у репертуарі, а також твори на власний вибір, це здебільшого гуморески відомих авторів та гостру поезію і гумор земляків-полтавців.

Від Хорольського району у цьому святі виступили: методист районного будинку культури Оксана Левіна, яка була нагороджена дипломом І ступеня , Марія Вовк, учениця Хорольської гімназії та Ростислав Падусенко, учень Шишаківської загальноосвітньої школи отримали дипломи ІІ ступеня, Дмитро Свириденко, учень Вишняківської загальноосвітньої школи був нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Члени журі, директор обласного центру народної творчості Соколов Д.О. і його заступник Ковтун Л.Ф. підвівши підсумки, насамкінець побажали всім учасникам, успіхів у популяризації творчості наших славетних земляків таких як Леонід Глібов, який дійсно вписав нову сторінку в історії розвитку цього жанру, поезія якого актуальна і донині.

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930