• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святовий концерт до Дня захисту дітей

Святовий концерт до Дня захисту дітей

2015-06-01

/Files/images/den_sots_zahistu/dscn8474.jpg

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають гарне і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Перше червня також свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ, робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним.

2 червня 2015 року в районному будинку культури для дітей Хорольщини відбувся святковий концерт.

На свято завітала голова районної державної адміністрації Віра Анатоліївна Мартюк, вона привітала дітей зі святом, після чого подякувала організаторам дійства для малечі: працівникам відділів освіти, молоді та спорту, культури, туризму та архівної справи, службі у справах дітей райдержадміністрації, районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Центру дитячої та юнацької творчості, районного будинку культури, дитячої музичної школи, районній молодіжній громадській організації “Молодіжний парламент Хорольщини”.

Тим часом у фойє районного будинку культури свої творчі доробки виставили вихованці Центру дитячої та юнацької творчості. Поряд зібралась дітвора, яка активно брала участь у майстер-класах з виготовлення ляльок-мотанок, виробів з полімерної глини, паперу, різьблення по дереву, бісероплетіння.

Юні любителі живопису з нетерпінням чекали на початок конкурсу малюнка на асфальті.

Незабутнім цього дня також став виступ хлопців-аматорів, які розважали дітей в костюмах спайдермена та клоуна.

Дітвора запальними оплесками дякували пісенним виконавцям та творчим дитячим та юнацьким колективам під час проведення святкової концертної програми, підготовлену силами районного будинку культури, Центру дитячої та юнацької творчості та дитячої музичної школи, вчителями музики загальноосвітніх навчальних закладів міста та району.

Ведучми концерту були Віктор Лисенко, Оксана та Микола Левіни.

/Files/images/den_sots_zahistu/gz7lpmf_f8c.jpg

/Files/images/den_sots_zahistu/dscn8519.jpg

/Files/images/den_sots_zahistu/mv8vzbmpcp0.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930