• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

2017-11-10

10 листопада 2017року в приміщенні Хорольського районного будинку культури вирувало свято до Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за участі працівників, учнів та вихованців дитячої музичної школи.

У виконанні колективів, дуетів та солістів пролунало чимало гарних пісень.

Слова вітання з нагоди професійного свята прозвучали з уст голови райдержадміністрації Звірко Л.М., голови районної ради Мартюк В.А., депутата Полтавської обласної ради Мухтарова Ф.А., начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Гунько І.А.. Вони вручили ряду працівників Почесні грамоти органів влади та місцевого самоврядування та подяки за плідну, самовіддану роботу на ниві культури.

З нагоди професійного свята на адресу працівників відділу культури, районного будинку культури, працівників сільських будинків культури і сільських клубів, бібліотечних працівникам, викладачів дитячої музичної школи, працівників краєзнавчого музею і музею-філіалу, аматорів народного мистецтва прозвучали слова подяки за нелегку, самовіддану працю на ниві культури, за вагомий внесок в розвиток галузі. Найщиріші вітання прозвучали і для найстарших колег-ветеранів, які значну частину своєї трудової біографії віддали цій нелегкій роботі, які вчать людей розуміти й шанувати мистецтво.

Привітати дружню родину працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом та висловити слова щирої вдячності за роботу зібралося чимало шанувальників.

Ведучою цього свята була Лариса Вакуленко.

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930