• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Молодіжний конкурс „Красуня Хорола = 2017“

Молодіжний конкурс „Красуня Хорола = 2017“

2017-04-20

20 квітня в нашому місті обирали найвродливішу панночку «Красуню Хоролу» 2017 року.

Головними організаторами молодіжного конкурсу виступили відділ культури і туризму Хорольської районної державної адміністрації та відділ освіти, молоді і спорту Хорольської районної державної адміністрації. До підготовки учасниць долучилися усі загальноосвітні навчальні заклади міста та Міжрегіональний центр, які делегували на конкурс своїх вродливих і талановитих представниць. Безпосередньою організацією та проведенням конкурсу також займалися районний будинок культури та центральна районна бібліотека.

Цього року в залі районного будинку культури за звання „Красуня Хорола“ боролися 4 конкурсантки: Ліля Гуляєва з загальноосвітньої школи №1, Юля Кражан – представниця з Хорольської гімназії, Остапенко Оксана - ЗОШ №3 та Олексенко Оля представниця Міжрегіонального центру.

Для визначення переможниці було обране журі, до складу якого увійшли: методист відділу освіти, молоді та спорту Рубашка С.М., представник громадського об’єднання «Молодіжний парламент Хорольщини» Похилько В.С., головний спеціаліст відділу культури і туризму Остапенко М.М., художній керівник Петрівського СБК Мельник О.В. Очолював склад журі художній керівник районного будинку культури Олійник В.М.

Для оголошення результатів конкурсу на сцену разом із членами журі піднялась минулорічна переможниця конкурсу, яка щиро привітала всіх глядачів у залі та конкурсанток із святом.

Голова журі розпочав церемонію нагородження.

Тож ІІІ-ю віце королевою конкурсу краси стала Ліля Гуляєва (ЗОШ №1), ІІ-ю віце королевою конкурсу та приз вибір глядачів «Королева глядацьких сердець» виборола Олексенко Оля (Міжрегіональний центр), титул І віце-королеви виборола Остапенко Оксана (ЗОШ №3).

Головний титул конкурсу «Красуня Хорола» та корону переможниці завоювала Юля Кражан (Гімназія).

Ведуча конкурсу, директор центральної районної бібліотеки Оксана Левіна.

Кiлькiсть переглядiв: 418

Коментарi

Новини

Опитування

Як ви ставитесь до роботи районного будинку культури

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930